Navigation Menu+

23. dan – vrnitev domov: Barcelona – Benetke – Ljubljana


 

27. julij ob 9:19

 

Evo, midva sva srečno doma.
Lepo je bilo iti, lepo se je bilo vrniti.
Lepo je bilo deliti z vami najine dni.
Vsak na svoj način sva jih delila. Janez sproti vsak, zlasti šaljiv vtis, na instagramu za tisti dan, pospremljen s komentarji. Jaz pa takole, počasneje, obnavljajoč vsak dan posebej. Da si ga bom zapomnila.
Dragi moji “bralci”, saj ne veste, kaksna motivacija in podpora ste nama bili! Ne gre za to, da sva neka huda popotnika, mnogo je dosti dosti večjih. A kot sem že enkrat opisovala, to je bila najina Pot. Načtovana je bila po dnevih odhodov avionov, po dnevih rezervacij prenočišč. Zdaj so vsi vsi ti dnevi in tisti vmes bogato izpolnjeni z dodano vrednostjo, z izkušnjo in spominom. Hvala Bogu, bolje, kot sva sploh upala pričakovati.
Zdaj bom ljubeče očistila mojo pohodniško opremo. Čevlji pa ze čakajo na nove poti. Tudi tiste z nekaterimi od vas: z Ingrid na Orle, z Branko na Štampetov most, s Cirilo na bajer, z Lidijo in Joži na Brezje, z Brigito in Daretom od Litije do Čateža, s s Suzano na Šmarno…Pa s Stašo, Mojco, Stanetom, Niko, Bojanom, Ingrid, Darinko in Marjanom po Petrovi Poti duš in prijateljstva in, močno upam, da še kam.


Z veseljem.

Tole letalo naju je popeljalo domov…

…čez večerno morje

Ljubo doma.